you make me feel i'm dirt

ever fallen in love with someone you shouldn't have fallen in love with?

Jag är så jävla arg, på stora saker och mindre saker och pyttesmå saker men det spelar fan ingen roll för det värsta vill aldrig försvinna och jag vet att det inte kommer att göra det heller. Jag kan inte glömma, jag kan inte komma över det. Herregud, hela 4 år har gått? Jag var bara en liten 15åring och trodde jag var kär. Jag undrar om jag ens var det, för jag menar, vad fan var det jag var kär i? Inget speciellt. Inte överhuvudtaget. Fast jag tyckte ju uppenbarligen det.
 Men; har varit frisk i ett helt år nu och det gör mig så glad så jag skulle kunna leva på det i flera veckor och jag vill aldrig att det ska komma tillbaka och gör det det så vill jag nog inte vara med mer. Man ska ju inte hoppas, för allt visar sig ändå bli helt jävla skitigt i slutändan och jag vet att det alltid slutar på samma sätt

no room for me, no fun for you

Jamen det är ju ganska trevligt faktiskt. Lite spännande & roligt och sådär.
Lyssnar på buzzcocks och neubauten mest hela tiden och längtar efter den riktiga våren. Drömde en läskig dröm i natt, tror att det kan ha haft med detta att göra:
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=490101
AAAAH hej no country for old men typ. Jag drömde om Javier Bardem, att han gick omkring med en såndära bultpistol slaktmask eller vad det kallas.
Jävla sjuka människor. uuh.

men puss.


marc johns


http://www.marcjohns.com/blog/ Det bästa jag sett på länge.

it was great when it all beganLite smått iritterad idag skulle jag tro. 
Tillfälligt avbrott på kanal 5, skrivkramp i fingrarna och söndriga strumpbyxor. Jag som ville titta på Vänner, för att få slappna av en liten stund mitt uppe i allt rapportskrivande. Hunden piper i andra delen av lägenheten och solen har gått ned utanför. Men fast allt känns alldeles för jävligt nu vet jag att det kommer vara bättre imorgon. För då har jag flera saker planerade och är ju en sån där som gillar att planera. Och nu är det vår och jag har ju lovat mig själv att jag inte ska tänka så attans mycket hela tiden.

HEY, I'M STARTING TO FEEL OK
DIA-bilder från när mor min var liten.

history of our love

mina senaste veckor i bilder:

hängde med fint folk.
fyllde 19 år och fick söta örhängen på posten av världens bästa.
gjorde vegansk smörgåstårta för första gången & den blev finemang
firade påsk i slottskogen med fint folk


April är här och våren likaså. Jag lyssnar på daniel johnston och röyksopp mest hela tiden och tänker inte så jättemycket. Det mesta flyter faktiskt på och jag är nästan förvånad. Det brukar det väl inte göra. Framsteg?
 Jag tänker på Berlin hela tiden. Jag vill verkligen spendera hösten där. Jag riktigt ser framför mig hur vi har det helt jättebra med öl och mat och tyskar och hur vi råkar hamna på dom där konstiga gatorna vi inte borde vara på och åh åh vad jag vill vara där. Nu ska jag skriva brev till min bästis och hoppas att hon vill lika mycket som jag vill.

my name is tristan and I am aliveTatueringen. En likadan kommer snart att sitta på min arm och vara fin. puss

losing my head to hollywood, my liver to london, my youth to tokyo

Vi ska på fest med tema film på lördag, hos folk man inte träffar så ofta. Det bästa temat jag kan tänka mig men jag kan inte bestämma mig vad jag ska klä ut mig till. Jag har hur många idéer som helst, men antingen är dom för svåra att genomföra eller så kommer ingen fatta. Jag hade gärna varit Columbia i Rocky Horror Picture Show. Eller, det skulle vara grymt om jag och linnea klädde ut oss till Mickey och Mallory Knox, hahaha, bäst. Det lutar åt att jag är Crybaby och linnea är Allison, och så går vi runt hela kvällen och är SJUUUUKT kära i varann och sjukt 50tal. Vi har planerat en fin lördagkväll, jag och den där lilla. Vegansk pizza och öl och filmfest och utgång, det blir nog fint det.

Idag är en sån där dag då jag inte gör någonting. Tittar lite i mina Buster Keaton-böcker, lyssnar på Vulture av Patrick Wolf (nya singeln!!!! jag gillar den; http://www.youtube.com/watch?v=Sc6OdeZAOgw), dricker massor av kaffe, och har lite planer på att pyssla lite ochsådär. Har för övrigt bestämt min andra tatuering nu. En vacker liten fin sak som ska hedra min (och lillans) man Patrick Wolf. Jag ser fram emot det. Ser också sjuuuukt mycket fram emot när han släpper sitt nya album. Jag kan inte vänta längre, seriöst. Åh han är så bäst så bäst.
RSS 2.0