close your eyes and I'll kiss you, tomorrow I'll miss you, remember I'll always be true
Lite höst sådär.
(därav blekfacet nederst)

battle in the cloudsÄr så sjukt pepp på Stockholm på torsdag. Jag & pajen på tåget upp, hälsa på världens bästa olivia och världens bästa syster, gå på Dalí-utställning på moderna, fira nils som fyller år, baka lussekatter, gå på körkonsert, dansa dubstep (förhoppningsvis), dricka ölen (i måttliga mängder hehe), och typ bara ha det himla himla gött. Ska bli så skönt att komma bort ett tag, jäkla skitställe det här va, västkusten, bara blåser och blåser.

hejhej

colossal youth.

Det känns lite som att jag aldrig kommer att få ett jobb.

Drömde förresten att jag var i Berlin i natt. Och hade the time of my life. Fan.

I've been loving you too long


wiz


you're equal but different, it's obvious, so obviousSnurrar i min skivspelare nu. Gött.
(Dåligt klipp ba, så man kan ju istället lyssna här, annars missar man nåt gött hehe ;http://open.spotify.com/album/4xGOMCugnuhUcBs5yxq987

coffe & cigarettes

Bättre.
Jävlar vad jag ska sluta dricka alkohol nu. Det är ju inte värt det.

Jag hatar sådana här söndagar.


I really don't know how I came here, I really don't know why I'm staying, I am walking the cow

HAHAHAHAHAHAHAHA, jag dör en tjej på mitt jobb blev medlem i gruppen "Stöd Scan, ät en vegan!" på facebook.
Alltså seriöst, jag blir så jävla arg, det finns så mycket korkat folk i den är världen (missuppfatta mig inte, jag menar inte att blandkostare är så korkade, utan att man är korkad om man går med i en sån här jävla idiotisk grupp). Det finns en gräns för fan. Jag blir så trött på att det är helt OK att hoppa på veganer och snacka en jävla massa skit och kalla oss för saker, men så fort vi säger någonting till eller om en blandkostare, NÄ DÅ JÄVLAR blir det bråk. Jag fattar inte skillnaden. Visst, det finns skitmånga dumma veganer som ska göra påhopp och kalla folk för "köttisar" (ett uttryck jag avskyr över allt annat), och bara snacka massa skit om folk som äter kött. Men samtidigt finns det så många idiotiska människor som äter kött som beter sig exakt likadant mot veganer. Detta är fel. Jag tycker inte det är personen det är fel på, det är ju personens åsikt jag inte håller med om. Eftersom jag står för min åsikt som vegan, så tycker jag att alla människor ska få stå för sin åsikt, vad de än tycker (även om jag inte håller med om åsikten).
Men jag blir så jävla tröttttttttt på att folk skriver extremt brighta saker som "om gud inte ville att vi skulle äta djur, varför är dom då gjorda av kött?" Liksom hahahahaha, så kass & fruktansvärt jäkla oseriöst.

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=42191571383&ref=nfJa jag vet att jag tjatar men det är ju så fint så vad ska man göraJa. Ni vet. Finaste som finns typ

L.O.V.E, it’s a mystery, where you’ll find me, where you’ll find all is love, is love, is love, is loveJag har lyssnat lite på soundtracket nu i någon dag, hur fint som helst. (http://open.spotify.com/album/1GJHGVV5KGS2cV0oBc58VQ, daniel johnstons worried shoes, jag säger bara åå herregud åh)
Så då gick jag in på youtube för att titta på lite klipp från filmen. Och ser det här. Efter två sekunder satt jag och storlipade. Jag vet fan inte hur jag ska klara av att se filmen på bio, jag gråter och gråter så fort jag ser någonting från filmen och det gjorde jag första gången jag såg trailern också. Det går liksom inte, det är alldeles för vackert.  Jag har såna känslor till den här boken och att Karen O gör soundtracket gör det ju inte lättare.

Hur kan en film göra sånt intryck på en innan man ens sett den? Jag VET att jag kommer älska den, jag kommer bli helt till mig. Å gu vad jag längtar! Jag får typ ladda upp med massa näsdukar och inte ha nåt smink på mig så går det nog bra.. ååååh.

puss

Åååååh jag är kär. I min skivspelare som äntligen fungerar, och den fungerar alldeles alldeles utmärkt.
Förstår ni känslan av att vända på Ocean Rain, långsamt sätta ned nålen, höra det sprakande ljudet och sedan introt till the killing moon och jag bara dööööör. Fattar inte hur jag kunnat klara mig utan skivspelare i så många år? Mmmm jag ska gifta mig med min skivspelare.
Jag har en ny hobby, jag köper massa vinylskivor på tradera. Frakten är dyr men dom är så fina och gamla att det är värt det.

Strax ska jag lyssna på sgt peppers och åh åh åh det är så fint med vinyl!!!!!!!!!

RSS 2.0