pussFinns det något finare än det här eller?

jobb.

Det ringde en snubbe från ett konditori förut och ville ha mig. Mhm. När han fick höra att jag inte hade körkort sa han; du får skaffa bil!!! Haha, det ligger i Billdal och tar typ 50 minuter från Chappö. Känns väl sådär, han sa att vi skulle höras igen men han lär ju ge jobbet till nån med bil.
 Men, det känns ändå helt okej. Nu vet jag ju att man faktiskt KAN få svar när man sökt ett jobb. Synd att det låg i fucking Billdal bara.. Jaja life goes on. Om högst ett år har jag i alla fall heltidstjänst. Synd att det är om ett år bara!

LISTAN! SOMMAR 2010

Bullen började med en lista, som vi ska fylla på, vad vi ska/inte ska göra i sommar. Haha rätt sköj.

1. banga alkohol FLERA fredagar i rad.
2. dricka kaffe i solen i majorna helst varje dag.
3. gå på lisberg. snälla då! har velat göra det i flera år nu.
4. inte bli bakfulla på emmaboda (som jag har en tendens att bli)

Så, kom igen nu, puss.


mmm mumin 65 år, grattis.

Haha. Jag beställde just hem en mugg för 300 kronor. Men! Det är inte vilken mugg som helst. Inte bara det att det är en muminmugg, så är det en jubileumsmugg, för att fira Mumin 65 år. Och den är hur fin som helst, den är som tagen ur min favoritbok Pappan & Havet. Jag kunde inte motstå. Och 30 kronor går ju faktiskt till Världsnaturfondens arbete för att förbättra Östersjön. Mmm, så den kommer till mig på posten snart. Hihi. Någon dag ska jag ha varenda muminmugg.


snurrar i min skivspelare nuMitt nya favoritband. så grymt bra.

allan edwall - kom

kom ska vi tycka om varandra
kom så får du kärligt kyssa mig
så som du plägar göra med dom andra
när dom brukar hälsa på hos dig.

för det är rent på tok vad människan är snål
med att dela med sig utav sympati
i denna värld som jagar amorösa mål
medan kärlekslösa skaror drar förbi.

kom ska vi tycka om varandra
kom så får jag kärligt kyssa dig
strunt i dig själv och tänk på andra
och detta gäller inte minst om mig.

för det är rent på tok för lite utav det
som vi människor har skäl att glädjas åt
och alltför mycket utav sorger och förtret
och för lite av ursäkta och förlåt.

den bästa/värsta vännen.

jag har blivit lite osäker på det här med att dricka alkohol. jag har på sista tiden blivit lite rädd för att göra det. dels för att jag mått riktigt fysiskt dåligt dagen efter, i princip varje gång jag druckit det senaste året. dels för att jag inte vill bli som.. honom. jag vet ju att jag nästan redan är det. jag vet att jag vågar mer när jag druckit, jag vågar synas lite och jag känner ibland att jag är rolig osv, och att jag är mer tillräcklig. och det är precis sådan han är, och alltid har varit. det gör mig så ledsen, främst på honom, men även på mig själv för att jag låtit mig själv bli så här. det är så svårt.
 samtidigt som jag verkligen vill dricka alkohol, typ för att det är gött, så vill jag inget annat än att avstå, just för att jag vet hur det kan påverka människor. jag vet att han aldrig kommer bli frisk. och jag vet att han aldrig kommer kunna vara sig själv bland folk, inte utan alkohol i kroppen. jag kan se den han verkligen är, det är ganska sällan, men jag kan göra det. det är oftast när alkohol är inblandat, men ibland vågar han vara sig själv även i nyktert tillstånd. det gör mig så otroligt ledsen, för jag vet hur underbar han är egentligen.

så. alkohol. ingen bra grej. men ändå dricker man. det enda mina vänner gör är att festa, så vad fan ska jag göra?

ÄCKEL

försöker att inte tänka på det så mycket men man blir ju påmind ungefär varenda dag när man läser tidningen
HUR kan människor vara så fruktansvärt äckliga och maktgalna?
jag skäms ju. för hela världen. det känns ju som att JAG har hela världens samvete på mina axlar för fan.


fantastic mr. fox

Vad skönt det känns, har sökt lite kurser nu inför hösten. Vettefan om jag kommer vilja läsa dem, men vissa verkade väldigt intressanta. Jag är verkligen så pepp på att börja plugga nu. Om jag känner mig själv rätt så lär jag ge upp sjukt lätt när jag väl börjat, för så fort något blir jobbigt så struntar jag i det. Men jag ska fan sluta med det nu, jag kommer ju inte komma någonvart på att göra så.

Idag har mamma och Juno varit på Blå Stjärna hela dagen och jag och Polly har legat här hemma och varit oroliga. Men! Goda nyheter. Det var inte det ryggproblem vi befarade, utan något konstigt diskproblem i samband med hennes första löpning osv osv. Vilket betyder att hon kommer bli frisk. Jag kan inte förklara hur glad jag är. Jag var nästan orolig förut att mamma skulle komma hem utan Juno, men den här gången hade vi tur. Ååååh pussen juno ska alltid finnas


this is the end, beautiful friend

ibland så undrar jag om jim morrison verkligen har funnits? alltså han var ju för bra för att vara sann ungefär. helt sanslöst! varför kunde jag inte få uppleva honom? haha.
liksom det här, är det inte helt otroligt så säg;

placebo effect.


bäst.


a change is gonna come

Imorgon fyller jag systemet! Inte tonåring längre. Det firar vi med att flytta hemifrån, hehe (tre veckor kvaaaar). Fick hem adressändringspapper idag, och kontraktet från familjebostäder igår. Nu känner man att det är på riktigt. Fan Sanna snart blir vi sambos!!!!!!
Det enda som oroar mig är ju jobbet. Att åka över en timme känns ju sådär pepp. Att behöva sova hos mamma när jag ska jobba känns VÄLDIGT opepp. Fan. Men ja, det får fungera, det måste ju det liksom. Sen kan man ju hoppas att jag kommer få något trevligt litet jobb i stan i framtiden! Men det ser inte så ljust ut. Jag har ALDRIG varit på arbetsintervju. Jag kommer ju stå där som ett jävla fån, när jag väl blir kallad till en (vilket typ ändå aldrig kommer ske). Kanske ska börja plugga ändå? Matte C ska jag läsa i höst tänkte jag i alla fall. FYFAN MATTE, VILL INTE. Jag klarade knappt B kursen? Hur fan ska jag klara C? Måste. Och sen kommer D... Och E. Dör.

Ska fira sista kvällen som tonåring genom att äta bakpotatis, pussa på mina älsklingsvovvar och kanske titta på Fantasic Mr. Fox!

oh darling

jag kan inte förklara hur ledsen jag är och jag orkar egentligen inte tänka på vad som kan hända, men ändå så kommer tankarna krypande hela tiden. det är ju inte så konstigt när man blir påmind av hur söt Juno är hela tiden, och när man blir påmind om vad det är man kommer sakna. 9 månader, och that's it liksom? jag orkar inte. men jag vet ju inte än. hon kanske klarar sig. dumma dumma ryggen. på ett sätt vill jag bara få veta NU. men samtidigt så vågar jag inte, för då vet jag ju att det är dags. jag har varit där alldeles för många gånger, och jag minns varenda en så väl. att mamma kommer hem med bara ett koppel och tårar i ögonen, att mamma ringer när jag är i skolan och jag bara springer från mina kompisar och storlipar. 
 det får inte hända, det får verkligen inte det. inte juno.


youme & meyouyoume & meyou

born in the 80's

Röööööööven. Är så jävla trött på allt och alla och blö blir arg.

malmö på cykel

Alltså, moto boy var ju lätt en av de bästa konserterna jag varit på. Rösten. Alltså sinnessjukt. Han är helt fantastisk. Jag blev kär.Malmö var himla bra faktiskt. Vi fick gjort så mycket, och vi åt sjukt mycket mat; friterade räkor, krabba och kött, pizza med salami och pepperonikorv, hamburgare, fish and chips m.m (ja såklart var allt veganskt). Vi demonstrerade utanför Astra Zeneca i Lund, haha, lite komiskt när 40-åringar pekar finger och försöker köra på oss, samt en pälsdemo utanför "Skinn-city". Vi var på svartklubb i en lagerlokal vid hamnen och dansade på blött rostigt golv och jag har cyklat en himla massa. Vi slogs om kundvagnar på en lågprismarknad och handlade mat i två timmar, för 1600:- till 100 personer. Vi lagade även mat och tårtor till 100 personer, detta var nog det bästa. Det kom fan 95 personer på påskbuffén och jag blir så himla glad att alla gillade all vår vegansk mat.
Vill tillbaka till Malmö nu!

RSS 2.0