J.

Kom hem idag efter fem fantastiska dagar i Malmö, och jag har en stor klump i magen, en jobbig känsla och det här var inte det bästa sättet att välkomnas hem på. Jag orkar inte. Jag klarar inte att förlora dig. Vi har haft fruktansvärd otur tidigare och jag som trodde att det vänt nu de senaste åren. Jag har varit så sjukt glad hela helgen och så kommer man hem till det här. Det enda vi kan göra är att hoppas, men jag orkar inte vänta. Ge mig ett besked nu för jag klarar inte att gå runt och tänka och hoppas, för att sedan få en jävla smäll rakt i ansiktet. Må bra snälla

Älskar dig mest av allt i hela världen ju


femme fatale


Lyssnar på den här och försöker packa inför Malmö, men det går inte så bra, sätter mig bara här vid datorn hela tiden. Hmmm, tråkigt att packa. När jag var yngre älskade jag att packa, kunde knappt vänta till jag fick börja packa innan jag skulle någonstans. Så är det inte längre. Jag drömde en fruktansvärd dröm i natt, mår fortfarande dåligt över den. Jag och Linnéa bråkade och Olle var också sur på mig och mina hundar.. Tala inte om det. Det hade i alla fall med tidelag och mina egna hundar att göra. Kräks bara jag tänker på den hemska drömmen.
BÄTTRE TANKAR! Imorgon ska jag träffa fin häst, fin syster och se fin Moto Boy. PEPPEN. Funderar på att göra pannkakor till middag, mm.

men jag vill väl inte plugga egentligen

Alltså haha varför gick jag inte typ natur på gymnasiet? Så dum. Ba mm musik det är kul å spela i tre år och sen kan man inte göra nånting efter det. Kunde jag inte ha valt typ Matte C i alla fall? Jaja röven.

happiness is a warm gun

Oki, vi flyttar den första maj istället, hehe bara en månad kvar. Är så himla glad, fan no more nattbussen hem till Åsa alltså, så skönt. Finaste lägenheten och bara fem minuter ner till linnea och emma, haha. Längtar. Snälla snälla någon ge mig ett jobb i göteborg (ja eller kungsbacka) nu!!!!

Jag har blivit besatt av kaffe. Alltså besatt. Har ju varit beroende ett bra tag men nu är det värre. Tänker på kaffe jättemycket hela tiden, känner jag lukten av kaffe MÅSTE jag ha, vill helst ha en kopp bredvid mig hela tiden.  Det är ju så himla gooooott.

and danger, danger drawing near them was a white coatFatta va bra hon är eller.
Blir så glad när man hittar skivor hemma som man nästan hade glömt

morgon fast nu är det kväll

Alltså nej det är inte kul att gå upp 03:50 okej jag vill ha ett nytt jobb.


The boatman's call.

Åh jag är så rackans glad. För om cirka två månader blir jag göteborgare, sambo med bästa sanna, grannar med Linnea, Emma & Melisa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Så jävla bra verkligen, fatta hur länge jag har väntat på det här. Inte så kul bara att jag har två stycken jobb i Åsa, men inget i stan.. Haha, men det kommer väl. Jag längtar ihjäl mig. Vi har inte sett lägenheten än, men jag och Sanna hoppas på diskmaskin, platt-tv och badkar.. hahaha. Nä, bara det inte är jättefula möbler så är det lugnt. 
 

Sån jobbig dag, klockan är 14 minuter över 8 och jag har redan ätit frukost och duschat. Och nu har jag ingenting att göra på heeeeela dagen. Vadfan? Skulle jobbat, men dom ringde och hade blivit sjuka så jag fick "slippa". Vill ju jobba. Såå, om någon som läser detta har något jättekul på schemat idag och vill ha sällis så är jag den rätte. Tills dess ska jag lyssna på detta; ett av mina favoritalbum. Puss.


I was lying in by bed last night, staring at a ceiling full of stars, when it suddenly hit me, I just have to let you know how I feel------------------------------------------------------------------------------------------------
helt sjukt

"vi är INTE rasister, men vi är trötta på att se Sverige förfalla"

"Är du trött på att se Sverige förfalla? Är du trött på att Sverige bedriver en ohållbar flyktingpolitik? Är du trött på att svenska medborgare måste anpassa sig till andra religioner, så som islam, via moskébyggen etc? Tycker du att det är fel att en flykting som ALDRIG arbetat i Sverige har en större månadsinkomst än en pensionär som jobbat i hela sitt liv? Ska man inte få säga som det är,och hur man tycker och känner utan att bli kallad rasist? Svarar du JA på dessa frågor. Gå med i gruppen!"


Mmm, Olle visade just mig den här gruppen på fejan, funderar starkt på att gå med! HAHA, alltså vill dö lite ibland för folk är så jävla korkade ååååhhh orkante
Kan man inte typ anmäla gruppen? AHHHHHH

feed me with a kiss.

Sen så är jag lite mer pepp på livet nu, för det känns så himla skönt att faktiskt ha kommit på vad jag vill göra i framtiden. Nu ska jag bara finna motivationen till att börja plugga.

you'd better hold on tight, cause I like the sense of speed, and I like the sense of you, maybe you like me too


Moto Boy är helt fantastisk. Efter att ha missat honom på emmaboda två år i rad (hur lyckas man) ska jag äntligen se honom i malmö om två veckor. Är så pepp, åh fina fina fina.

caring is creepy


Jag har lyssnat mycket på shins det senaste, fin vårmusik (bara senaste albumet finns på spotify tyvärr, dom andra två är ju himla bra också) Mm, gillar verkligen dem. Undrar när FAAAN man ska få se dem live?

won't they be impressed, I am a genius

OK, jag är helt besatt av Danny Elfman. Efter att jag såg Alice in Wonderland i torsdags (mmm, vad tyckte jag egentligen, återkommer eller nåt), blev jag helt lyrisk och bara "herregud han är bäst i hela hela världen". Men SERIÖST, hur kan man skriva så jävla bra musik? Så idag sitter jag hemma och lyssnar på soundtrack efter soundtrack. Och jag tycker ju som tidigare, The nightmare before christmas är ett jävla mästerverk och det finns ingenting i den här världen som slår det. Typ Poor Jack, det är en av mina absoluta favoritlåtar tror jag. Så gött att ha ett soundtrack som favvo-skiva för då är det ju  nästan som att man ser på sin favoritfilm när som helst liksom. Och eftersom jag älskar vinyl så fick jag värsta craving, att jag vill ha den på vinyl! Kollade på internet och ja.. Finns på ebay. För typ tusen spänn. Hur gärna vill jag ha den? Haha. En annan gång.

Okej, Alice i underlandet. Sjukt snygg, Johnny Depp och Helena Bonham Carter var ju helt jävla fantastiska (som vanligt), musiken var underbar, MEN det var för mycket action för min smak! Och inte så Tim Burton som det brukar vara. Men fan, regissörer måste väl utvecklas?
 Jaja, Tim, Bonham Carter, Johnny och Danny Elfman är ju ändå en kvartett som alltid kommer ÄGA VÄRLDEEEEEEEEEEEEEN, HEHEHEH


you are my sister

Åh. Fick världens finaste pepp på livet-mail från min skånesyster. Jag kan knappt bärga mig tills den 24:e då det blir syrran, sammetsmule, veganmat tills magen spricker och moto boy live. Tror det kommer bli lite för mycket bra på en enda helg! Åh, puss.

alice.Imorgon ska vi se den här och jag är så himla peppad. Jag har typ väntat på det här hela mitt liv och imorgon smäller det!!!!!!! AHHHHH!

RSS 2.0