orkar inte

dö, människor dö.

mat & vinyler

var just och köpte korv och ost på hemköp. är ju tvungen att peppa dom att fortsätta med allt nytt veganskt dom tagit in. lite dyrt men ibland får man väl unna sig. mat är ju trots allt min passion. och vinyler. var på andra lång och köpte juju idag, så jällllla bra- hej bästa skivan.
nu ska vi snart äta mat och dricka öl och fira amy som fyller tjugi idag (grattis). gött.


bäst just nu nästan

det är väl ingen idé att få massa lön om man inte har tid att spendera pengarna heller.

vilken jävla fool jag var som trodde att allting skulle bli annorlunda när jag flyttade till göteborg. här sitter jag i åsa, som så många andra fredagskvällar och vill inget hellre än att vara i stan och dricka öl. men det går ju inte för jag ska upp om drygt 6 timmar. jag ska gå och lägga mig nu och försöka glömma att jag missar värsta peppkvällen på grund av mitt satans jobb. ja visst jag tycker jättesynd om mig själv men är jag inte värd ett jobb med normala arbetstider nu? fast fan, det handlar väl inte om vad man är värd, det handlar väl om att det borde finnas jobb till varenda människa, men nänä.

åh vad fick mig att tro att detta skulle bli bättrejag är är jag inte gjord av sten vad är farväl vad är inte gjort av sten

jobbdag 2 av 6 avklarad. orkar fan inte. har sovmorgon till 6 imorgon, det är väl skönt..
så sjukt tråkigt att spendera resten av veckan i åsa. faktiskt så är det ändå lite skönt för jag tror jag får ont i kroppen av min säng hemma.. och så finns det ju en fin mamma och två underbara vovvisar här som jag saknar hela tiden. det är helt sjukt vad jag saknar att bli väckt på morgnarna av ett märgben i ansiktet och två hundar uppe i sängen. åh fina..

kom att tänka på kent förut. det var riktigt längesen jag lyssnade på dem, så jag satte på favoritskivan och dog lite. jag lyssnade på den säkert varje dag när jag var yngre. så sjukt bra. mmmm kent.
och verkligen & isola, åååh. ¨

hejdå


jag tycker om djur faktiskt!

tycker det är så sjukt jobbigt med människor som tycker att det är helt okej och som bara mm vad gott och åh vad kul det är att djuren lider. förlåt jag gillar er ändå och att vissa av mina vänner äter kött förändrar inte vår relation, men ibland blir det bara för mycket.
när ska världen inse att det som pågår just nu är så fruktansvärt fel och att det verkligen inte håller?

the heart is a rebel

okej det finns fan ingen som moto boy. senaste skivan har vuxit som fan i mina öron nu och den är riktigt riktigt bra. han spelar på liseberg i juli och jag är sjukt pepp. ååååh baby

stanna världen en stund

äh tråkigt att blogga.
jag gillar att jag fick höra från två personer igår att jag är lik amelie från montmartre, fint eller! tror det är frisyren. inte för att jag håller med, men man får väl tacka och buga typ.
vill äta sushi idag, hoppas olivia också vill.
ser inte fram emot den här veckan. idag är min enda lediga dag. jag börjar tidigt nästan varje dag, vilket betyder att jag kommer spendera varje natt i åsa. tur att jag har mina vovvisar i alla fall.

lyssnar på GES världsbäst va

wildcat

Folk slutar aldrig förvåna en. jag tror inte det går en enda dag innan man blir påmind om hur jävla själviska alla människor är.

RSS 2.0