hejhej

äh vet inte. har lite ångest. för allt och för ingenting typ. känner mig otillräcklig på något sätt.
äsch. löser väl sig.

bäst


my man


river en vacker dröm

jag saknar alla så himla mycket. det finns en jag saknar extra mycket också, hela tiden. och det är över en hel jäkla vecka kvar, fan.
men på torsdag! då ska jag till malmö och träffa min kära syster. det kommer bli himla fint. och köpenhamn och grinderman på lördag. jag är riktigt pepp. jag ska liksom få se nick cave live, helt fantastiskt.
idag fick jag hjälp med mitt gamla matteprov (som jag fick 0/34 poäng på..) av min vän alex. han är jätteduktig på matte och han skrattade mest åt mig. det var inte jätteroligt för jag kunde verkligen ingenting. funderar seriöst på att hoppa av den skitkursen och läsa den någon annan gång när jag verkligen vill, och behöver den. 

träffade de två mest korkade tjejerna i världen idag också. de snackade om "naturens gång" när vi pratade om minkar i bur, och "min katt är min katt, jag har en relation till den, men har ingen relation till katter eller hundar i asien". hahaha. vi stod bara och gapflabbade och stirrade på dem. människor kan vara så roliga ibland.

vildingarna

imorgon ska jag tatuera mig, mmm PEPPPPPEN!

pap

fan vad rädd jag är för att bli som min pappa. jag märker ju att jag är så lik honom på många sätt. okej, utseendet, ja då är vi lika, men nu märker jag andra sidor också. jag är så sjukt konflikträdd. jag kan verkligen inte ta upp saker, om det är något jag vill prata om, om jag har gjort något fel och vill be om ursäkt osv, så går det inte. jag vågar inte. jag vet inte om jag är rädd för vad den andra personen ska säga, eller om jag bara är rädd att öppna mig för någon. jag orkar inte att jag är så reserverad hela tiden. varför skulle jag få hans dåliga egenskaper? mina systrar är inte alls som honom. 
 jag älskar verkligen min pappa, men han gör så många fel hela tiden. han beter sig så dumt, och jag vill verkligen inte bli sådan. jag kommer alltid på mig själv att försvara honom när han gjort något fel. när mina systrar är arga på honom, då tycker jag bara synd om honom. pappa, du måste bli bättre.

den perfekte vännen

alltså haha. jag läser den bästa boken just nu. är helt frälst typ. jonas karlssons (ja, den snygga skådisen) novellsamling den perfekte vännen. dör. så sjukt roligt och så jäkla bra skriven. beställde just hans första novellsamling på internet, mm. sjukt att sitta på bussen och inte kunna hålla sig för skratt, och kvinnan som sitter bredvid mig tittar lite konstigt på mig. haha åh så bra. rekommenderar den som fan!!!! ve visste att han var grym på att skriva?????

let love not weigh me down

fan vad fint det är. allt

natten till idag var det några som släppt ut 17.000 minkar från en farm. ja, det är bra att farmen antagligen inte kommer klara sig nu och kommer behöva stänga igen, men jag tycker inte det är såhär det ska gå till. jag vill inte att vi som (lagliga) djurrättsaktivister ska få ta skit för att vi släpper ut minkar och bla bla när det faktiskt inte är vi som gör det. jag orkar inte ha stämpeln att vi är dumma i huvudet och våldsamma osv, och ibland tycker jag faktiskt att rätt ska vara rätt. jättemånga minkar blev överkörda direkt, och visst, de hade dött på ett värre sätt inne på farmen (då hade farmaren tjänat massa pengar på deras död), men jag tycker ändå inte om sånt här. när vi faktiskt demonstrerar lagligt och gör massor av saker för att istället få sverige att sluta med minkuppfödning tycker jag nästan att en sådan här sak bara förstör.

kom att tänka på ed harcourt förut, så jag sitter och lyssnar på honom nu, och tänker tillbaka på när jag var typ 14-15 år. fan vad jag gillade honom. nu låter det ganska halvdant, fattar inte vad det var jag tyckte var så himla bra. men jaja jag var väl ung.
fast Ed Harcourt – Let Love Not Weigh Me Down är fin.

HERREGUD, förresten. jag ska antagligen gå på sverige-tyskland på ullevi i november. FOTBOLL ALLTSÅ. TYSKLAND! jag ska få se dom LIVE. haha helt sjukt jäkla galet. jag är så pepp så jag dör. kan ju inte sitta där och heja på fel land, lär ju bli nedslagen haha. nejmen shit, klose och özil och müller.. måste försöka ta mig in i omklädningrummet efteråt. tatuerar mig om två veckor förresten, PEPPPPPP!

heartland

haha. jag älskar mig och linnea. igår skulle vi göra fruktsallad och titta på film hos henne. gick till hemköp på stigbergstorget för att handla. vi var där inne i typ en timme. fastnade vid "blattehyllan" och tittade på massa spännande saker från andra länder. köpte en falafelsås som luktade lite konstigt. jag köpte även en naturfilm för 80 spänn som inte var jättebra. mm fin kväll. brukar tänka på alla roliga grejer vi gjort när vi var yngre och jag dör typ, haha så roliga. puss lillan <3
nu ska jag till jönköping och träffa fin. mm. i natt drömde jag att någon jag kände satt och lyssnade på the the och jag blev helt galet glad och ba aaaaah det finns nån mer än jag. mm bäst!

hajdo

mickey mouse and the goodbye man


Grinderman – Grinderman 2. riktigt nice. att uppföljaren till grinderman, som är så sjukt jäkla bra, är minst lika bra är ju riktigt gött. om tre veckor ska jag se dom live. så himla pepp. fan vad jag älskar nick cave!!!!!

RSS 2.0