hehe

Jag är jävligt bra på att skaffa lägenhet i sista minuten, alltså typ två veckor innan jag blir bostadslös.
Krokslätt here I come! Asfin lägenhet. Åh och jag slipper bo med någon annan. Tack Johannes du är min räddning!!!!!!!!
Är så jävla glad nu. Sådan fruktansvärd lättnad. Amaziiiing.
OCH DET ÄR NÄRA TILL STAN!!!!! hejdå Bergsjön du är fin och jag har trivits och så men nu lämnar jag dig. Fast troligtvis kommer jag hälsa på rätt ofta heheee.
har förresten en sketakonstig fot, ont och så. Går till läkaren och det slutar med att jag får ta tuuuusen olika blodprover. Ok. En till sjukdom att lägga till i listan kankse?

oj

Fina faaaaan, jag orkar inte

the heart is a rebel

Oj. Jag har den senaste tiden känt någonting, något som jag kanske inte bör känna. Lite förbjudet sådär. Och tydligen är det ömsesidigt, och jag vet inte vad jag ska göra. Jag kan inte gå runt och tänka på någon som jag inte får tänka på.
AHH going crazy

VEGAN POWERZZZZZ

Happy Vegan Day! Woho, idag är det Internationella Vegandagen. Det är väldigt trist att vi ska behöva ställa oss på Drottningtorget för att manifestera emot Chark-SM, på självaste vegandagen. Eller att vi ska behöva göra det över huvud taget. Chark-SM, där företag alltså tävlar i vems lik som är bäst. Djurs lik. jag skulle då inte vilja ha en medalj i hur jag dödat en individ på bästa sätt!

Men det är en jävligt bra dag ändå, tusentals minkar blev inatt utsläppta i det fria. Varje år i November månad gasas 1 miljon minkar till döds i Sverige (Ja, endast i Sverige), men dessa slipper det i år. Fint som fan.

Att bli vegan (samt att bli aktiv i djurrättsrörelsen) är det bästa jag gjort i mitt liv. Det är liksom ingen big deal för mig längre, det är min vardag. Jag kan inte se mig själv äta kött eller ost igen. Jag kan inte se mig själv bara sitta på röva och titta på när alla dessa hemskheter sker, varje dag och i hela världen. MEN! Bara för att man inte tagit beslutet ännu, är det inte försent. Det finns vegan powers till alla. Och vilka krafter sen!

Puss på er.

 


RSS 2.0