animal liberi

Var i milano torsdag-måndag. hade det så himla bra. Bodde med fyra kattbebisar + två stora katter. En av bebisarna dog, så hemskt.
Gick på demo mot Harlan, helt jävla amazing att 5000 personer kom och protesterade. Vi ville storma stället men det var ingen annan som var på :(((( Blir helt varm i hjärtat när så många människor står upp för djuren. I Sverige finns det ju hur många som helst som är emot djurförsök men inte fan skulle de komma på en demo. Jävla fegisar.
Allt annat är ångest typ. Är hemma från jobbet idag för jag är sjuk, jag har fan varit förkyld halva detta året typ. Inte så gött.
Har ingenstans att ta vägen om en månad. Önskar att jag inte var så krånglig utan mer enkel. Men ska man verkligen behöva hyra ett sketet litet rum hos någon man inte känner för en jävla massa pengar? Nej jag tycker faktiskt inte det.

upp ner ner upp

Allting går upp och ner och är fan i obalans. Hela jag är i obalans. Jag hinner ingenting, samtidigt sitter jag bara här hemma ikväll och gör ingenting. Jag är ledsen ofta men är ändå nöjd. Jag känner mig så oerhört stressad inför framtiden.
Om ett år, då ska jag vara i Berlin. Börja plugga lite. Jag är trött på att jobba. Jag har en bra lön. Men det är inte värt det. Att inte ha någon fri tid, att aldrig kunna göra något på veckorna, nu under vintern lovar jag att jag tyvärr bara kommer att stupa i säng efter jobbet. Sämst. men det är svårt att bryta sig loss. jag har fast jobb
med fast lön, fasta uppgifter mm. Det är jävligt bekvämt.
Men nu har jag inte ens någonstans att bo. Allt är så osäkert och jag har ingen lust med detta.
Bokade just flygbiljetter till Milano om 2½ vecka, jävligt pepp på det i alla fall.
Hej.

RSS 2.0