heroes & villains

Alltså, ibland känns det bara mycket värre än vad det egentligen är. Man är trött, blir ledsen för någonting, och sedan är allting dåligt. Igår var det så. Så det känns bättre idag. Det finns en lägenhet på gång, och om vi får den, jag och paajanen, vill jag ha den. Tror jag! Jag är ju desperat efter en förändring, och detta kanske är just det jag väntar på.. Har spenderat hela helgen surfandes på olika jobbsidor, och på onsdag bär det av ut i staden och lämna CV. Något måste det väl finnas!!!!
Förresten så har jag fått ett till jobb. Fast det ligger i Åsa också, haha. Men det är något litet i alla fall, som så småningom kanske kan bli något större. Ska börja imorgon, och känner mig faktiskt ganska pepp. Även fast det inte är min typ av grej egentligen (eller min typ av kläder), så är det en erfarenhet och jag kommer till och med ha bättre timlön än vad jag har på bageriet, haha.

JAJA! Jag mår bra i alla fall, och är nog inte så deppig som det kan se ut ändå. För om man lyssnar på beach boys (fast på vinyl då) hela dagen så känns allt skitbra!!!!!!!!!!!!!


joy without pleasure

sitter och lyssnar på songs of pain och gråter. fan, varför kan allt inte bara vara som man vill att det ska vara, och varför kan folk inte bara vara som man vill att de ska vara? jag kanske begär för mycket men jag pallar fan inte mer nu.


OK att lyssna på hate song är kanske inte den bästa grejen när man känner sig ensammast i världen

the sun shines down on me

Haha, vad är grejen med folk som stör ihjäl sig på att man har samma namn? Byt namn då för i helvete (eller byt jobb), om det stör dig så mycket. Inte mitt feeeeeel OK!!!!

Förresten så dör jag lite, jag vill så himla himla gärna se Timpans utställning i New York


Köp ingenting på netonnet.se, I tell yaaaa


Det känns ju kul att bli typ diskriminerad av en kille på Net on net bara för att jag inte vill ha en ful telefon som dom prackat på mig. Jag vill ha den telefon jag köpt, och eftersom den inte fungerar vill jag ha en annan. Jag vill fan inte att någon annan ska bestämma vilken telefon jag ska ha. Då säger han "men är det verkligen så viktigt att ha en rosa telefon, duger det inte med denna som är mycket bättre". VAFAN VILL JAG HA MIN ROSA TELEFON, SÅ LÅT MIG HA DET?????????
(Justja, sen var det en annan på deras kundservice som inte orkade med mitt tjat, sa "jag kommer strax, ska kolla upp detta åt dig", och kom inte tillbaka. HAHA, vilken arbetsmoral va.

Och förresten så är den nya mobilen jag tänkt köpa inte ens rosa, sucker.

grievances


Underbara fina människa!!!!!!!!

fina fina min fina

 
Det slog mig att jag knappt har några bilder på "min" fina fina Nexus så jag tog några förra veckan. Åh han är så fin fast dom här bilderna gör honom inte rättvisa. Pussssssen love vill att han ska vara min egna hihi

2005

Hahaha. Jag glömmer aldrig när jag satt i bilen på väg hem från min första festival, Arvika 2005. Jag satt och åt en banan och somnade. Vaknade någon timme senare och hade smetat in hela bananen på magen på tröjan. Dog av skratt ungefär. Haha så fint

är trött på att sälja semlor nu.


as a child I knew, that the stars could only get brighter, and we could get closer, get closer, leaving this darkness behind

Alltså vad fan. Det är inte roligt längre, det här. Jag orkar inte försöka mer. Det är som att man inte existerar längre, som att man inte behövs numera. Det enda man får är skit, eller så får man ingenting alls. Det får mig att känna mig totalt useless, jag känner mig så otroligt kass. Jag vet inte vad jag ska göra. Borde kanske typ stå framför och vinka och hoppa och skrika i hopp om att bli sedd? Fast det hade nog inte heller fungerat.
 Just nu känner jag inte att någonting är värt över huvudtaget. Allting har förändrats, men verkligen inte förbättrats. Inte för mig. Jag hade lätt kunnat lägga mig under täcket och sova i närmre två år. Det hade varit så skönt att slippa det här, och att sedan komma tillbaka till något helt annat. Då skulle saker ha förändrats igen, men denna gång till det bättre. För mig.

Just nu vill jag inget annat än att vara i Malmö och äta sjukt mycket god mat och bullar och tårtor och kakor och krama på min underbara syster tills hon nästan går sönder. Fan vad jag vill vara med henne nu.

Är det inte min tur snart? Fast så tänker väl alla. Men jag är fan värd något bra nu. (Det behöver inte nödvändigtvis vara något helt fantastiskt bra, utan det räcker men något helt okej-bra.)


OK

"Tack för din ansökan

Vi har fått in otroligt många ansökningar, du är tyvärr inte en av dom som går vidare i processen.

Mvh Sofia på Solterrassen"

Jahaja. Det första svaret jag fått när jag sökt jobb. Syn att det inte var positivt bara.Tack soffi


jag tänker att om det är så här fint egentligen så kan det väl få komma lite snö på torsdag då


come sail your ships around me, and burn your bridges down, we make a little history baby, everytime you're come around

Haha, en grej jag stör mig på är folk man är vän med på facebook, men som ändå inte kan typ ens säga hej när man är ute. Varför blev vi vänner då från första början? Tar bort en sån från min vännerlista nu, hehehe.


sunshine, lollipops & rainbows

Ikväll kommer Bullen till göteborg och det kommer nog bli en fin helg!
Om en stund ska jag åka till kortedala och dricka kaffe och äta chokladboll. Dert blir la gött
Jag glömde ta allergitablett imorse innan jag åkte till stallet, så jag kommer typ dö nu. Sitter här och nyser och snörvlar om vartannat och det rinnger ur ögonen. Uuh. Ett stall är inte bästa stället när man är allergisk mot häst, katt, hö och damm. Haha.


Aja puss
gud vilket meningslöst inlägg ??

work work

jag blir nästan lite galen. jag har sökt jättemånga jobb det senaste (ok, inte jättemånga men ändå ganska många) men aldrig att man får nåt jävla svar. men jag tänkte liksom. om det kanske finns någon som jobbar på typ nåt konditori i göteborg, som vill byta jobb med mig? bara switcha lite lätt liksom, borde ju gå rätt så lätt.
kanske inte.

jag har två kronor på mitt konto och på lördag ska jag tatuera mig och punga ut tusen spänn. bra jobbat. sen ska jag gå ut på KLUBB AWESOME med svullen skuldra och gör av med ännu mer pengar (pengar som jag egentligen inte har). fast det blir ju kul, bästa klubben tror jag det kommer bli.

fyfan vad jag längtar till den 25:e. KOM


where the wild roses grow & weeping song


Haha, jag dör. Så himla ful video men så jävla bra. Två av mina favoritmän of all times, tror jag.

nick cave & blixa bargeld


Mmmm. Sitter och lyssnar på nick cave & the bad seeds och tänker på mina vegburgare jag ska laga sedan, haha.
Fina killar på bilden. Haha, frisyrerna.

hejhej

Hahaha vad händer. Älskar att jag och tjejerna i stallet diskuterade kissies bröstoperation förut. Hahahaha jag dör, vilken brud jag är

hela livet var ett disco ??????????

Vad gör man när man är i en situation där allt känns väldigt konstigt och jobbigt, och man inte kan göra NÅGONTING åt det? Ska man leva med det, eller ska man säga ifrån, eller ska man lämna det eller vad fan ska man göra?


till vildingarnas land.

Jag och linnea gick och såg where the wild things are i måndags. Herregud, säger jag bara. Jag hade ju förväntat mig hur mycket som helst, men jag tyckte faktiskt att den levererade hur mycket som helst också. Den var liksom över förväntan ÄNDÅ. Helt fantastiskt. Och fruktansvärt sorglig, och vacker. Musiken gjorde så himla mycket, sjukt fint att worried shoes återkom flera gången under filmen. Och att vildingarna var så sjukt lika dom riktiga i boken gjorde så himla mycket. Allt var så likt och jag tyckte verkligen de fångat allt från boken (förutom skogen i Maxs rum). FANTASTISKT. Grät asmycket, under hela filmen, snyftade lite på bussen hem, och när jag kom hem lipade jag skitmycket när jag berättade för mamma om den. Haha. Åh, kan inte sluta tänka på deras ylanden och att de var så ledsna :( :( :( :( puss

RSS 2.0