ont.

ok. jag mår piss. har gjort någonting med min skuldra/bröstkorg whatever, någonting där inne är det som är fel. har inte kunnat röra mig ordentligt på hela dagen. antingen har jag sträckt mig i sömnen, eller så är det nån jäkla spänning eller så är det en sån där inflammation som jag fick efter emmaboda förra året. det känns ungefär på samma sätt och JAG PALLAR INTE.
 allting känns så sjukt meningslöst och jag har ingen lust med någonting. när jag stod och mockade i stallet förut började jag gråta och jag orkar verkligen inte må såhär.
 jag hoppas att jag har fel och att smärtan försvinner (nu, tack) tills imorgon. jag hoppas att vädret på emmaboda kommer bli bra, och att jag kommer ha det sjukt bra, hoppas.

mambo sun

jag.orkar.inte. nexus har blivit halt igen och vi vet antagligen inte om han kommer bli frisk eller hur illa det är. att veterinären inte riktigt verkar veta vad/hur illa det är känns inte heller jättebra. åh min fina bruna kille, hur ska detta gå. det finns knappt något kvar av honom. han är spinkig och har tappat alla muskler, han har ingen rumpa, rygg eller hals kvar och det är så sorgligt att se. jag är så orolig att jag inte vet vad jag ska göra. ännu en sak som gör att jag inte kommer kunna peppa emmaboda. jag kommer bara tänka på att han ska till veterinären på fredag och vänta på att lotta ringer. ååååååh bebis love u. att under flera månaders tid bara gått runt och oroat sig över både hästen och hunden känns fan inte bra. tankarna finns där hela tiden.


I'M THE GRINDERMAN


har precis bokat biljett till grinderman i köpenhamn i oktober. SÅ JÄVLA PEPP äntligen ska jag få se nick cave.
ååååååh.

you're pretty good looking

är det någon som läser min blogg förresten? vem?

it's true that we love one another

det är så jobbigt, för jag är inte riktigt pepp på emmaboda i år. eller jo, det är klart jag är peppad, men inte så mycket som jag varit tidigare år. det beror antagligen på att jag inte är bästis med alkoholen nu för tiden, och att jag inte kommer ha någon lust att ligga bakfull och kräkas hela dagarna. men det blir nog bra, hoppas jag. längtar ändå lite.

igår hade jag en sån himla fin ledig dag. jag och sanna började med att städa hela lägenheten (ok inte jättekul, men skönt), sedan lunch på café mums med olle och mattias. lite snabbtittar i seconhandaffärer innan jag åkte ut till fint folk på hisingen där det luktade nylagad vegburgare med pommes och bearnaise. åt och åt och åt, sedan letade vi hemska bilder av plågade prärievargar (inte så fint nä) och snickrade nere i verkstaden. sedan var det dags för tårta och sedan öl på pustervik! jag älskar när man känner att man gjort något med sin lediga dag.

nu sitter jag och lyssnar på white stripes och ska snart steka fiskpinnar mmm. nu ska jag jobba fyra dagar SEN ÄR JAG LEDIG EN HEL VECKA.


saknis.

varje gång jag träffat anina eller fanny (nu efter att de flyttat till andra delar av sverige) känner jag mig typ halv. jag blir helt vemodig och arg och ledsen. sist jag kom hem från stockholm grät jag bara och var tvungen att ringa fanny och säga hur mycket jag saknade henne (efter bara typ 5 timmar).
 helgen har jag spenderat med anina här i göteborg och nu är hon tillbaka i malmö och jag mår konstigt. det jobbigaste är att inte veta när vi kommer ses nästa gång. fan varför ska folk flytta och ha sig? fast jag känner bara mer och mer att jag vill flytta till malmö.. men äh. längre fram.
är i alla fall himla glad över att jag har världens finaste systrar.

white magic


lyssnar på CEO, försöker att inte tappa förståndet fastän jag blir galen över att det finns så mycket idioter i den här världen, blir nostalgisk av att höra TTA-eriks röst igen och saknar toughan lite.. saknar gymnasiet.

tyskland

hehe, var lite upprörd igår kanske. det känns bättre nu ok mm.
jag har en förkärlek till tyskland. jag vet inte varför. det är väl inget jättebra land och deras historia är verkligen inte fin men jag tycker verkligen om tyskland. jag har ju bara varit i berlin, men det räcker för jag är totalt kär i den staden. jag tycker om en hel del tysk musik, och för att inte tala om språket. många tycker att tyska är skitfult och grovt och tänker bara på nazister när de hör någon tala det. jag håller inte med. jag tycker tyska är hur fint som helst och ångrar mig så in i bomben att jag inte gjorde bättre ifrån mig under mina fem år med tyska i skolan. mmm deutsch.
sedan är det ju fotbollen....... den här sommaren har jag blivit totalt galen i tyska landslaget. jag var kär i klose under EM 2004 minns jag. jag vågade inte säga det till någon, men jag har det skrivet i min dagbok, haha. i år har de spelat helt otroligt och jag är sjukt impad. när de förlorade semifinalen häromdagen blev jag skitarg. dagen efter var jag helt deppig hela förmiddagen på jobbet. natten till igår drömde jag till och med om dem. jag drömde att jag träffade hela laget på pendeltåget och att de skulle följa med mig hem (!). det var precis efter matchen och de var svettiga och trötta.

VAD ÄR DET MED MIG? besatt av det tyska landslaget. aaah. idag är det bronsmatch och såklart tyskland vinner. och om klose gör ett mål till har han gjort lika många i vm som ronaldo. PEPP kom igen nu gör mig inte besviken (igen)

förresten hittade ett par löständer ute förut. usch.

veganmaffian.

jag.hatar.människor.
helt seriöst, jag orkar inte. att folk man känner blir påhoppade i media och kallad för nazist är fan inte okej. att vi djurrättsaktivister blir kallade för kriminella terrorister är fan inte okej. för VAD är det vi gör? vi delar ut flygblad, vi bjuder på kakor och vi visar lite hemska (& sanna) plakat. vad mer? nej, vi krossar inte rutor och vi hotar inte folk. vi tvingar inte handlare att sluta sälja päls, vi inspirerar dem och vi berättar sanningen för dem.
jag vet inte vad jag ska ta mig till. här jobbar man med att förbättra för djuren och få folk att förstå, och allt man får är skit? GP är en jävla borgartidning som ska hålla käften och nej man är inte emot djurplågeri om man äter kött, FÖR SISTA GÅNGEN.

LET THE WILD RUMPUS START!


är så jävla pepp på min nästa tatuering så jag dör. fan måste få en tid, snarast!!!!
idag har jag fått lite tid att andas, sjukt skönt. har städat badrummet som seriöst såg ut som skit och nu äter jag erdnuss flips och lyssnar på echo & the bunnymen. mm.
sedan ska jag på träningssim med juno och ikväll blir det eclipse på bio! pepp. gött med en fin dag innan jag ska påbörja mina tio mardrömsdagar på jobbet.

soul mining

tiden räcker inte till! kan jag snälla få några extra timmar på mina dygn? och typ en extra dag i veckan? schysst. de som inte gör någonting med sina dagar kanske kan ge lite till mig. tack

RSS 2.0