fina


oj, jag har gått och blivit kär. så himla fint.

little birdså fin.
jag håller på att bli förkyld. tråkigt. har just tittat på en sjuk naturfilm, fan vad fint. och hörde på christer i p3 förut att man påträffat blåval vid två tillfällen i sverige, blir helt fascinerad!!!
imorgon åker jag till jönköping, det kommer bli en fin helg.
uh har så ont i huvudet. ska nog lägga mig i sängen och titta på fantastic mr fox. mmm! PUSS

you're equal but different

depp. fällde nästan en liten tår igår när jag skulle sova. jävla svenskar.
det var nog lite för att min säng var tom också.
det sjuka är att vi har ingen aning om vad som kommer hända, hur det kommer gå. aah blir galen.
idag ska jag boka tatueringstid (äntligen!) och äta corner queen. mm.

nä.

helt otroligt sjukt. vad ska vi ta oss till, vart fan är sverige på väg? jag skäms.

kom hem

åh vad jag saknar malin

bäst just nu


fin.


OCH: Allan Edwall – När Små Fåglar Dör
mmmm.

du & jag.


allan edwall var så fantastisk, på alla vis.

computerwelt

har lite smått panik inför matte c-kursen. eller inte så lite heller, jag tänker hela tiden att jag inte kommer klara det. men så kan jag ju inte tänka. jag ska fan klara det. har första provet nästa fredag, och upptäckte förut att det är hur mycket som helst jag måste räkna. aaah blir galen. lyssnar på kraftwerk istället, fast jag borde verkligen räkna. åååh varför är det så svårt att bara tvinga sig själv att göra det. har suttit i en och en halv timme och varit duktig så det kanske räcker för idag.. mm.
ska typ sova och längta till helgen.

hejdå pälsindustrin, nu ska ni förbjudas.

hade typ den bästa och den sämsta dagen i lördags. vi åkte med en dubbeldäckare till sölvesborg för att demonstrera mot minkfarmerna på Listerlandet (35 av Sveriges 75 farmer ligger där, helt sjukt). vi var så himla pepp och vi blev 450 personer! helt crazy. det var riktigt bra och att få skrika ut sin ilska mot dom jävla blekingeborna kändes så himla bra. att känna lukten av avföring (lukten kändes över hela jävla byn) kändes dock inte lika roligt, att se alla hundratals burar kändes inte inte bra alls, men att höra minkarna pipa och skrika var nog det värsta jag varit med om. och stå där utanför i tystnad utan att kunna göra någonting i det ögonblicket kändes helt fruktansvärt. att farmarna står och flinar och hånler gör inte att man blir gladare. men vi kommer vinna. har fortfarande våra slagord på hjärnan, och går runt och nynnar på dom hela tiden, haha.

nu känner jag mig helt konstig. vet inte riktigt hur jag ska göra i helgen, jag vill så mycket. åh. vill.
puss.


måndag.


RSS 2.0