It's over

Alltså jag är så jävla nöjd. Träffade M i fredags och jag bara eh du är inte samma person och ja jag tycker om dig men inte så mycket längre. Och när jag fick höra honom argumentera FÖR porrindustrin (alltså helt sjuka saker sa han) så orkade jag inte mer. Är så glad att jag inte är med honom längre. Man blir ju blind för sånt där när man är kär. Inte en kille för mig alltså.
Och att gå därifrån för att åka hem till en annan snubbe kändes för himla gött. Haha.
Ah, det känns bara så jävla bra att inse att jag har kommit över honom helt. Och att det var bra att vi gjorde slut. Har insett att jag inte är kär längre. Så jävla skönt.

ont

Jag förstår inte riktigt, ärligt talat. Jag blir så jävla ledsen. Och det är jag ju redan, varje dag och hela tiden, så det hade ju varit fint om du bara brydde dig lite.
Började gråta på yogan tidigare, när all stelhet i kroppen försvann.
Jag förstår inte hur det någonsin ska kunna bli som vanligt. Jag saknar henne och tänker på henne varenda sekund och även fast det är så fint att tänka på alla bra minnen, på hur speciell och rolig och påhittig hon var, så kan jag inte låta bli att tänka på hur fint vi hade kunnat fortsätta att ha det.
Jag vill inte. Jag vill verkligen inte att du ska vara borta. Det går inte. Du fattas mig.

RSS 2.0