dead dog's eyeball

Jag har just suttit på Anticimex's hemsida och tittat på bilder av olika skadedjur. Usch. Jag och mamma och juno (främst Juno, som brukar äta upp dem) har hittat flera små små skalbaggar här hemma. Det känns sjukt äckligt ja. Jag tror att det antingen är en MJÖLBAGGE eller en PLATTBAGGE. Den har sex ben och vingar i alla fall.
Jag hoppas att den inte försöker ta sig in i våra mjölburkar och sånt, fy så äckligt. 
 
 Imorgon ska jag förhoppningsvis se vildingarna. Äntligen. Jag har väntat hela mitt liv.
Förresten! Om man har bra musiksmak, vilket typ dom flesta som läser min blogg har, borde man lyssna på denna skivan. Ossi tipsade om den för ett halvt år sedan typ och jag har sedan dess lyssnat som en galning (tack tack tack igen oskar). Kathy McCarty gör Daniel Johnston-covers. FINT, cmon lyssna!

puss


little demon

okej. jag är på så jävla dåligt humör. för det första var gårdagen sämst, allt blev fel och jag var sur när jag somnade. och idag, när jag kommer hem från stallet upptäcker jag att juno har tuggat sönder en av mina favoritskor. yes!!! hon har aldrig tuggat på skor innan, men nu såklart ska hon väl börja göra det. men junoooo, var du tvungen att ta mina myggjagare?????

drömde sjuka drömmen i natt. jag drömde att typ alla jag kände skulle tända eld på en byggnad, full av djurrättsaktivist-hatare (haha, inglourious basterds typ) och jennifer var the big boss och styrde upp allting. vi planerade hur mycket som helst, men i sista sekund hoppade jag av för jag var för feg! men dom andra tände eld på byggnaden, men tyvärr blev dom fasttagna av polisen (alla utom linnea och sanna, för dom hade tröttnat efter nån timme och gått därifrån) jag var typ sjukt rädd att dom skulle ta fast mig med (att någon skulle skvallra, eller att dom skulle fatta att jag varit med bara för jag lagt upp en bild av en brinnande byggnad på facebook?)
asså glad att det inte var sant.

(ja jag ballade ur lite igår, spotify och min dator fungerar perfekt nu)

-------------------------------------------------------------

om du börjar missköta jobbet på grund av alkoholen är du SÅ död i mina ögon
fanfanfanfanfanfanfan.

dör

OOOOOOK. jag skulle öppna spotify förut men nähä det gick inte. datorn ba "spotify finns inte på din dator" jag ba hell yeah att det gör.
så då installerade jag det igen men det går fortfarande inte att öppna, och det är då norton antivirus-grejen säger "NORTON HAR PRECIS BLOCKERAT TROJAN HORSE". aaaaaaaaaaah blev asrädd. för det var en jävla trojan som förstörde vår förra dator. så varje gång jag försöker logga in på spottan så kommer norton upp och säger sådär? så jag kan plötsligt inte ha spotify för då kommer jag få en trojan som kommer förstöra min dator ååååååh jag dör.
jag orkar inte, vad ska jag göra

snälla kan inte nån hjälpa mig!!!!!??
(haha försökte få lite hjälp från tom i berlin förut men han fatta inte heller, lite jobbigt när man är så långt bort kanske hehe)


PUTTING OUT FIRE



Bowie, please marry me

Har sett på den här låten med nya ögon (ja, eller lyssnat på den med nya öron) sedan jag äntligen såg Inglourious Basterds häromdagen. Alltså damn. Den scenen. Så jävla bra.

Jag fick feeling.

GOOD VIBRATIONS


Jag är ju född typ 70 år för sent. Det vet ju alla.


like a pen



Hejsvejs, här sitter jag och lyssnar på knife, och strax ska vi åka till Varberg. Kolla på skivor!!!! Och second hand-grejor.  Gött. Imorse jobbade jag, och sedan kom jag hem och kröp ner i sängen innan det hade hunnit bli ljust. Hur mysigt som helst.
Igår fick jag för övrigt värsta flippen och började gråta för jag kände mig ensammast i världen för att jag bor i Åsa fortfarande. Sen blev jag ännu mer ledsen för jag insåg att jag aldrig kommer få ett nytt jobb och att jag därför kommer ruttna på bageriet och jobba där i 25 år som alla dom andra tanterna. Score. Måste väl komma på vad jag vill göra i framtiden antar jag. Men det är lättare sagt än gjort.


Heard it through the grapevine



En av mina favoritlåtar. Så jäkla bra. Jag är sjuk (som vanligt) och har knappt lämnat lägenheten sedan i måndags. Jag råkade ladda ner och se klart sjätte säsongen av Nip/Tuck, löser en massa korsord, tittar på youtube-klipp som detta, gör trevliga listor på Spotify och gosar med mina vovvar. Helt okej ändå, börjar bli lite uttråkad dock. Ska nästan bli kul att jobba imorgon!

Sunshine, lollipops and rainbows är en liten fin lista jag gjort. Kolla in vetjaaaaa. puss

cakespy.com



Jag är så jäkla sugen på att baka!!!!!

you, who stole my solitude

Idag var jag hos läkaren och jag kan med glädje berätta för er att jag har varken hjärnhinneinflammation, hjärntumör eller diverse annan läskig huvudsjukdom. Jaha, vad var det för fel på mig då, när jag haft fruktansvärd huvudvärk i en månad? Haha, ja det är som det brukar vara med mig, vi vet inte vad det är för fel. Ingenting farligt dock, så vi kan vara lugna!

Det snöar ute för övrigt. Jag tycker om snö, i December, och runt jul liksom. Nu är det snart februari och nu längtar vi efter vår, så nu räcker det! (Man är aldrig nöjd)

I don't wanna be doin' time for bein' young




Jag älskar ju Cry Baby, av hela mitt hjärrrta. När jag var typ 11 tittade jag och plastsyrrorna på den varje dag. Sen när jag var typ 15 tittade jag och Lillan på den varje dag. En gång om dagen skulle det vara!
Nu sitter jag här hemma, ensam och förkyld, och allt jag begär att få titta på min Cry- Baby-film. Men nej ser du, det går inte. För den är sönder. Totalt förstörd. Skivan har gått sönder, en lite bit har liksom lossnat från skivan? Hur skumt som helst. Antagligen för att den har blivit spelad så många gånger.. Så jag får väl ta det som finns, tittar på massa youtube-klipp och lyssnar på soundtracket.
Jag kan ju trots allt alla repliker utantill, så det är ju ändå inte så farligt..
Min dröm hade ju varit att få sätta upp en Cry Baby-musikal. Hade det inte varit helt fantastiskt! Drömma går ju.
(OK, läste just att den sattes upp på Broadway 2008. EH varför var inte jag och lillan och såg den???)

Various Artists – Cry-Baby Man kan ju lyssna om man vill! BÄST!


love


Alltså pussssssssssss... Åhh finast i världen mina vovviiivivoooviii

hallå snygging.


--

Orkar inte.


-


Sitter & lyssnar på Miike Snow, och ska snart till stan och möta upp Olivia (som numera bor i Landala, jippiiii!) Jag är alltså den sista i hela världen som fortfarande bor kvar i sketna Åsa. Men det blir nog min tur snart. Hoppas jag.
 Har börjat jobba igen, och har efter två dagar fått helt sjukt ont i nacken. Jävla jobb. I januari och februari får vi som arbetar på Åsa Hembageri såkallad "semle-arm" (ja, typ som tennisarm fast man får det av semlor istället). Ganska jobbigt, man blir väldigt stel i högerarmen, axeln, och höger sida av ryggen. 

Har för övrigt fortfarande huvudvärk, och går på dom dära smärtstillande än! Rövroligt! Jag har sagt det förut, och jag säger det igen; ÄLSKAR MÄNNISKOKROPPEN. VERKLIGEN.

born to boogie


Om man inte tycker om detta är man inte min kompis.

NALLEN

Hur fan kan man ha sån otur som jag? Jag har under de senaste 18 månaderna haft ungefär sex olika mobiltelefoner. Och jag har faktiskt inte haft sönder allihopa själv, några av dem har bara slutat fungera, eller haft massa konstiga fel. Så, när jag var alldeles för trött på min lilla skruttiga nokia som inte gick att sms:a ifrån, beställde jag en Sony Ericsson från netonnet för en tusenlapp. Fin var den men inte värsta flashiga mobilen, då jag inte riktigt är i behov av sånt. Jag trodde den skulle fungera jättebra, ja! Men! Efter typ två dagar börjar den krångla. När man pratar i den, avbryts samtalet, VARENDA JÄKLA GÅNG. Så idag bytte jag tillbaka till min dumma nokia och mailade Sony Ericsson. Jahaja, då är det fler kunder som hört av sig med samma problem, men endast de kunder med Tele2 (som självklart jag också har). VAD KUL! Så nu kommer jag behöva lämna in den jäveln, och jag slår vad om att dom inte ens kommer kunna gör något åt felet.

Det är nog helt enkelt så att det inte är meningen att jag ska ha en mobiltelefon. Bli beredda på att ni inte kommer få tag på mig framöver.


The Mysterious Explorations of Jasper Morello



Titta! Fin liten kortfilm.

max & vildingarna



*19 dagar kvar*

DOUGHNUTS


Bullmamma.


Scary bullmamma.

love isn't always on time

Det är verkligen såååååååå kul när man känner sig sååååå jävla uppskattad.
Verkligen jättekul, tack.

Tradera min bästis

Jag har blivit besatt av att köpa saker på Tradera. Idag fick jag hem min toalettväska från 40-/50-talet som är hur fin som helst. Haha men när fan ska jag använda den? Håller just nu på och budar på fina Erik Kold-burkar (Kaffe & bullar, jag har redan te-burken), hoppas jag vinner dom!

Förresten så är jag sur, för min bildmapp "FINT" har försvunnit från min dator! Helt puts väck. Hur fan kan det hända?
I den fanns det massa fina bilder, allt från filmer, musik och ja bara fina bilder man hittat på nätet. Jag vet väl fan inte var jag har hittat alla dom? Har börjar jobba på mina nya fint-mapp nu. Den ska innehålla ännu finare bilder har jag bestämt.

happiness is a warm gun

Alltså, har det varit så här kallt tidigare år? Det känns som det är extra kallt i år. Och extra mycket snö då.
När jag mockar åt hästen så kan man nästan tro att han skitit sten för bajset är stelfruset, vattenledningarna har frusit i stallet och man blir tvungen att bära massa vatten hela tiden. Och det värsta är ju att det är så jävla kallt i mitt rum!!!

Min vovvevalp Juno är världens roligaste. Hon står längst upp i trappan, och släpper ner ett stenhårt ben, så det studsar hela vägen ner och låter sjukt högt. Kul för grannarna under, hehe. Rätt åt dom!


a streetcar named desire


Tittar på Linje Lusta och är helt kär i Marlon Brando. Typ enda mannen med muskler som jag gillar (och Hugh Jackman då). Åh.

mirrors & fevers

Vadfan. Jag har 12 gemensamma vänner med Kristian Anttila på facebook. Usch!

WHITE RABBIT


Världens bästa alltså. Fan, hade gjort allt för att få se dem live.

ERDNUSS FLIPS <3<3<3<3<3<3<3<3

Jag kan ju inte säga att mitt 2010 har börjat särskilt bra. Ont i huvet och svinkallt utomhus.
Men igår träffade jag några grabbar över en öl och sa hejdå till simon som ska åka till australien och dyka i typ fyra månader. Sad.
Sedan tog jag en kvällskaffe på andra lång (!) med Tom, och fick även en liten julklapp av honom. ERDNUSS FLIPS!!!! från Berlin. Det är typ som jordnötsringar, fast bågar. Sjukt goda. Åt ganska många såna när jag var där.. Hoppas att påsen räcker hur länge som helst. Evighetsflips.
 Så 2010 kanske ändå har börjat helt okej.
Fast det är FJORTON MINUS ute? Vill dö lite.


RSS 2.0