the mysterious production of eggs


hade nästan glömt hur fin andrew bird är.

beat heart.

jag har en mycket fin vän, som jag kommit väldigt nära under konstiga omständigheter. vi har känt varandra länge, men det var ett uppbrott mellan två personer som fick oss att komma varandra så nära. han känns som en bror för mig, jag tror nog att jag kan berätta vad som helst för honom. till och med mer än vad jag kan berätta för olivia, linnea eller mina systrar. det är jättekonstigt, men jag litar så på honom och han lyssnar så bra och han är så lätt att prata med. han är världens roligaste och jag har så himla roligt ihop med honom också. jag är så glad över att ha honom.

jag mår bra i alla fall. allt känns jättegött. imorgon jobbar jag sista dagen på bageriet!!!!! det känns helt sjukt. tänk, jag kommer aldrig mer rulla deras chokladbollar (synd, för jag brukar äta upp hälften av smeten) eller rulltårtor, doppa deras dammsugare i choklad eller göra rent deras jäkla diskmaskin. jag är snart fri!
och främst; JAG HAR SOVMORGON RESTEN AV LIVET (typ). det är helt fantastiskt, jag ska fira riktigt ordentligt genom att sova riktigt länge på fredag, mm.

i'm sticking with you

just nu tycker jag att livet är så himla fint. men jag har även insett att jag inte kan hålla på som jag gör. jag stressar som en jävla galning, jag flänger från ett ställe till ett annat, och den enda gången jag får tid att andas är typ på bussen eller när jag sover (vilket jag gör väldigt dåligt). när fan blev det så här?
jag tar på mig alldeles för många saker samtidigt, och tror att jag ska klara av det. just nu har jag två jobb (+ ett provjobb på tisdag), en jävla matte-kurs, en häst och massor av grejer att göra i djurrättsalliansen. och det är ju kul. jag vill ju göra allting. varför går det inte ihop? ja sen ska jag ju hinna umgås med mina vänner också. och äta. för det gör jag aldrig längre. har märkt att jag gått ner i vikt, och det känns ju inte så bra.

men på torsdag blir allt bättre. och nästa helg kommer bli fin och jag kommer klara mattekursen och jag kommer kunna sova. mm.

bäst


LET'S DO IT A DADA

woo. igår sa jag upp mig. jag sa fucking upp mig från bageriet. HA! så jag har åtta dagar kvar tror jag. jobbar sista dagen nästa torsdag. känns helt sjukt. har jobbat där i exakt fem år nu. några år för mycket..
och idag var jag på min första matte c-lektion och snart ska jag läsa en medicinkurs också. förstår inte vad jag sysslar med. men ah, det blir nog bra. jag ska fan aldrig gå upp 03.30 mer. inte efter nästa lördag. ÅHHH jag är så glad.
 
einstürzende neubauten spelar i stockholm i november, OCH JAG MÅSTE DIT. när jag såg dom 2008 (jag har typ tjatat om det jättemycket) var det det bästa jag varit med om typ. seriöst, bättre liveband går inte att hitta. helt sjukt. MÅSTE. jag lär ju få gå ensam. eftersom typ ALLA har missat världens bästa band. jajaja.

fan vad allt känns bra. förutom en sak. ÅJHHHH

vi ger oss aldrig, vi vinner alltid.

woooh. pepp-veckan är här!
ikväll är det mest pepp i världen typ, alla som läser detta måste titta på rapport klockan 19.30. woho!
kvällen kommer fortsätta med pepp men det kan jag inte berätta något om (hemlizzzz). imorgon ska jag gå modell för prickig katt i coola kläder och syrran och nils kommer ner hit. onsdag ännu mer hemlig-pepp! sedan ska jag tyvärr sitta och vakta way out west två nätter i rad, mindre kul. men jag får ju en biljett och kommer se feeeta band i helgen. det känns som jag är lite full typ för jag är glad och pigg fast jag knappt fick en blund i natt. vi spelade yatzy igår och det gick inte så himla bra för mig. sanna fick 145 poäng mer än mig, hahah. hon får nog ge mig en lektion i det där med att kasta tärning. 
 
gud vilket konstigt inlägg. men jaja. pepp.
hejsvejs.

emmaboda 10

det är inte kul att komma hem från en festival som har varit helt underbar. depp depp depp. orkar inte. alla är så fina och jag orkar inte att det är ett år kvar!!!!!


RSS 2.0