this must be itröyksopps nya album är så förbannat bra. dör.

shake that bird right out of me, that bird, that bird

jag beställde yeah yeah yeah's biljett igår, 8 maj på debaser. en vecka innan det är det bob hund på trädgårn och någon gång efter yyys blir det förhoppningsvis london. mmm, älskar att spendera pengar, haha.
just nu sitter jag och dricker min tredje kopp kaffe och lyssnar på shake that devil med antony, som var typ bäst i torsdags. drömmer mig tillbaka till konserten, och längtar till augusti.

idag måste jag köpa ny mobil. gud så roligt. min gamla (som för övrigt har legat i toalette, huhu) har slutat fungera, högtalarna har gått sönder. jag ska köpa den billigaste mobilen jag hittar, och det enda jag behöver är att kunna ringa och sms:a. det känns så sjukt onödigt och typ 14 år att köpa den där snygga mobilen med alla coola funktioner. nej, jag lägger hellre pengar på något annat. en roberts radio, till exempel.


idag ska jag vara ambitiös och gå och hämta massa kurskataloger, och se om jag ska söka några kurser inför hösten. har inte den blekaste om vad jag vill plugga, det enda jag kan tänka mig är typ filmvetenskap. eller musikhistoria kanske. jag vill flytta till berlin. helst nu.


violatooooor

dansar omkring till depeche mode och har bestämt mig för att det blir arvika i år. femårsjubileum för mig. NICE!
ska du hänga med?????

man kan inte missa depeche, seriously.


antony & the johnsons

herrejävlagud. det är nog det enda jag kan säga just nu.
det var så fruktansvärt bra,  det bästa jag varit med om tror jag. tårarna rann och han var så fin och jag vet inte hur jag ska förklara det. det går inte, jag kan bara säga att det var helt fantastiskt.
och cripple & starfish är en av dom bästa låtarna som gjorts, jag dog nästan när jag hörde introt och åh.. vill igen. igen.

antony-feber. besatt.

robert radiostår på min inköpslista.

http://www.robertsradio.co.uk/Products/Analogue_radios/Revival_250/index.htm

a sweet transvestite from transexual, transylvaniaalltså, jag säger bara åh, åh, åh. bäst just nu.
allt är så jävla snyggt och jag kan se filmen hur många gånger som helst.
musikalfilm som den ska vara.

puss!

neu

YOU WILL FIND ME IF YOU WANT ME IN THE GARDEN

RSS 2.0