-

Det är så jävla konstigt. Har aldrig riktigt funderat över det här med döden, men jävlar vad konstigt det är egentligen. Hur hon kan ligga där och se likadan ut men ändå inte vara kvar.
Jag trodde aldrig att jag skulle våga se och röra vid en död människa. Och sedan ville jag inte lämna henne. Hon var fortfarande lite varm och hon var så liten och söt. Jag trodde hela tiden att hon skulle röra sig, men jag såg ju att hon inte andades längre.
Det går fortfarande inte att förstå att hon inte är kvar här. Att Leif nu sitter ensam i sin lägenhet och att vi aldrig kommer få se henne igen. Jag kan inte sluta tänka på hennes kropp, var den är nu och var den ska vara fram till kremeringen. Men jag vet ju att kroppen är inte hon, hon är inte där.
Jag saknar dig redan, Mormor.

mormor

Snälla försvinn inte. Jag vet inte om jag klarar besöka dig på din dödsbädd imorgon men jag vet ju att jag måste. För din skull. Men jag orkar inte, kan inte se dig. Jag älskar dig så oerhört mycket och jag förstår inte hur vi ska klara oss utan dig.

samcro

Är sjuk. Fan, har så tråkigt. Är inte ens lite snuvig utan bara helt tjock i halsen och bröstet och haft massa feber. Det är inte kul att ligga hemma å vara sjuk när man vet att man förlorar typ 1600 spänn på det. Jaja.
Tittar på Sons of Anarchy och det är gött. Har redan sett fyra avsnitt idag haha. Är inne på fjärde säsongen nu och vill inte att det ska ta slut. SPÄNNANDE.
Vill ha en motorcykel. Tänk vad fett att kunna åka omkring på sommaren. Lite onödigt dock, men härligt.
Vet inte riktigt vad jag skriver om nu, bara babblar men jag har ju inte gjort något på två dagar så jag är rätt så uttråkad.
Vill att det ska bli helg. Men jag känner ändå att jag inte bara vill ut och festa. Utan, jag vill.. Äh. Orkar inte hoppas, eller anstränga mig. Take it as it comes.
puss

RSS 2.0