VEGAN POWERZZZZZ

Happy Vegan Day! Woho, idag är det Internationella Vegandagen. Det är väldigt trist att vi ska behöva ställa oss på Drottningtorget för att manifestera emot Chark-SM, på självaste vegandagen. Eller att vi ska behöva göra det över huvud taget. Chark-SM, där företag alltså tävlar i vems lik som är bäst. Djurs lik. jag skulle då inte vilja ha en medalj i hur jag dödat en individ på bästa sätt!

Men det är en jävligt bra dag ändå, tusentals minkar blev inatt utsläppta i det fria. Varje år i November månad gasas 1 miljon minkar till döds i Sverige (Ja, endast i Sverige), men dessa slipper det i år. Fint som fan.

Att bli vegan (samt att bli aktiv i djurrättsrörelsen) är det bästa jag gjort i mitt liv. Det är liksom ingen big deal för mig längre, det är min vardag. Jag kan inte se mig själv äta kött eller ost igen. Jag kan inte se mig själv bara sitta på röva och titta på när alla dessa hemskheter sker, varje dag och i hela världen. MEN! Bara för att man inte tagit beslutet ännu, är det inte försent. Det finns vegan powers till alla. Och vilka krafter sen!

Puss på er.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0